Motivul pentru care am demarat acest blog se datoreaza faptului ca in Romania, bijuteriile si ceasurile Thierry Mugler GENUINE (originale) pot fi gasite majoritar in reprezentante. Incercand sa gasim pentru uz propriu, bijuterii si ceasuri Thierry Mugler la preturi rezonabile, am realizat faptul ca la noi in tara este imposibil acest lucru.

Astfel, am demarat acest proiect prin care vom incerca, atunci cand este posibil, sa va punem la dispozitie accesorii Thierry Mugler, din toate colectiile disponibile, la preturi de bun simt, tinand cont in acelasi timp ca preturile pe care le afisam sa fie cu cel putin 30% mai mici decat cele din reprezentante.

Va recomandam sa accesati site-ul nostru zilnic, deoarece preturile pot diferi de la o zi la alta. Acest lucru se datoreaza instabilitatii lirei sterline, cunoscuta ca fiind o moneda instabila si care flucteaza. Deasemenea, putem gasi oferte si chilipiruri pentru un stoc foarte mic (una, doua bucati) care intr-o singura zi se pot epuiza.

Livrarea se poate face personal sau prin curier rapid, CARGUS taxele postale de aproximativ 23 de RON cu TVA, fiind suportate de cumparator. Pretul transportului este valabil in reteaua curierului.